{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Het meest hilarische sexy aftrek spel op dit moment!

Een perfect spel voor vrijgezellenfeesten of vriendinnen avond. Dit hilarisch concept combineert komische taferelen met competitie voor de liefhebbers van spuitende piemels. Geef jouw vriendenkring de kans om te laten zien wie het beste en snelste kan aftrekken. Door middel van 2 pompen, die in de aftrek penis zitten, pomp je langzaam de vloeistof op voor het hoogtepunt.

De winnaar krijgt de perfecte ‘cumshot’, via een pompje, als beloning. Daarnaast is het ook mogelijk om de vloeistof in je mond te laten ‘komen’. De verliezende deelnemer van het Cumface spel vrijgezellenfeest doet er goed aan om vaker en meer te oefenen om jou te verslaan.

Kies jouw favoriete drankje met een wit kleurtje en voer dit in het gat tussen de 2 kunstpenissen.

Belangrijkste eigenschappen van het Cum Face aftrek spel

  • Geschikt voor mannen en vrouwen
  • Kijk wie het beste kan aftrekken of rukken
  • Competitief en altijd een winnaar
  • Eigen keuze in vloeistof
  • Grappig voor sexy (vrijgezellen) feesten
  • Voor thuis en onderweg

Voor wie is het Cumface Penis Game erotisch spel?

Het aftrek spel van Cumface is erg leuk tijdens vrijgezellen feesten en is een erotisch spel met een komische ondertoon. Ideaal om jouw vriendin of vriend cadeau te geven tijdens Valentijnsdag of een ander speciale dag. Heb je twijfels over de aftrek kwaliteiten van iemand, dan is dit het ideale trainingsspelletje om het rukken onder de knie te krijgen!

Hoe werkt het Cumface Pump Action Game?

Dit spel is geschikt voor mannen en vrouwen en biedt veel speelplezier met een komisch sexy ondertoon. Het Cum Face aftrek spel is geschikt voor gebruik thuis of onderweg. Door het ontwerp kun je het spel met trekkende piemels gemakkelijk plaatsen op een vlak oppervlakte. Hierna kun je meteen aan de slag gaan met aftrekken. Het aftrek spel met piemels is geschikt voor 2 personen per spel.

Vul het gaatje midden in het Cumface spel met spuitende piemels met drinkbare vloeistof naar eigen keuze. Dit kan gewoon water zijn, wat wij ook adviseren, of een alcoholisch vloeistof met een wit romig kleurtje. Geef een startsein af, of laat iemand dit doen, en beide spelers kunnen beginnen met (af)trekken. Wie het eerste de druk heeft opgevoerd in de kunstpenis is de winnaar.

Diegene die het snelst is krijg daarna een lading van het vloeistof in zijn of haar gezicht gespoten. Dit zal met verschillende stralen gebeuren zoals bij een echte piemel. Ben je dorstig en wil je alles doorslikken, dan is dat gewoon mogelijk voor een echte cum load. Je kunt kiezen om alles over jouw gezicht te laten lopen voor een echte cumface/cumshot. Liever jouw cumface laten aflikken? We laten dit wel aan jou over.

Cum Face Video via YouTube

Specificaties
MerkCum Face
Artikelcode5060811120002
SKU5060811120002
EAN5060811120002
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.