{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Met de introductie van ons merk NATURAL PLEASURE dragen we met een BIOLOGISCH AFBREEKBARE productlijn bij aan een minder verspilzuchtige omgeving. Al onze artikelen (behalve de motoren) zijn gemaakt van milieuvriendelijke, lichaamsveilige en 100% gerecycleerde biologisch gebaseerde kunststoffen.

De verpakking is daarnaast gemaakt van 100% gerecycleerd karton en papier. De klassieke Geisha ballen zijn superglad, volledig niet-poreus, ftalaatvrij, latexvrij en compleet geurloos. Wanneer de Geisha ballen weggegooid wordeb, zullen deze op natuurlijke wijze worden afgebroken in een commerciële compostfabriek. Dankzij de gespikkelde, milieuvriendelijke uitstraling zal deze Bio-vibrator van Natural Pleasure zowel jou als het milieu blij maken!

Geniet van de orgasme-rol van twee vrij ronddraaiende gewichten die uw G-spot aangenaam verwennen, terwijl je tegelijkertijd de bekkenbodemspieren verstevigt. Een kleine ronde kern in elke bol beweegt als jij ook beweegt, wat resulteert in sensationele stimulatie en ongebreideld plezier. Breng een laagje glijmiddel op waterbasis aan op de ballen en breng één bal per keer naar binnen, zodat het gladde siliconen koordje buiten blijft. De Geisha Balls zijn waterdicht en hebben een diameter van 3,6 cm.

Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Paars

Details:

Afmetingen verpakking14 x 4 x 4 cm
Gewicht verpakking77 gram
Productafmetingen22 x 3,9 x 3,9 cm
Productgewicht66,00 gram
Productdiameter3,6 cm
WaterbestendigJa
FlataatvrijJa
MaterialenRecycled Bio-Based Plastics
Specificaties
MerkNatural Pleasure
ArtikelcodeNAT003PUR
SKU8714273542922
EAN8714273542922
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.