{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

BlueMotion Next Generation koppel cockring

Een nieuw ontwerp voor de liefhebbers van moderne cockringen. Avant-Garde en bijzonder innovatief is de Smart koppel cockring een categorie apart. Samen met jouw partner genieten tijdens de seks of genieten als jullie allebei ver van elkaar af zitten.

Golvend van ontwerp biedt de blueMotion naast de fysieke eigenschappen ook op App gebied uitgebreide mogelijkheden. Bluetooth compatibel en eenvoudig te installeren ben je meteen ready to go voor een spannend onderonsje. Liever geen smartphone of tablet tijdens de seks? Met de Smartwatch compatibiliteit is dat helemaal geen probleem.

Soepel en duurzaam siliconen

Gemaakt van flexibel siliconen is de NEX 3 behalve soepel ook bijzonder duurzaam. Twist en Twirl er op los en je zult merken dat de NEX hier geen enkele moeite mee heeft.

Download de OhMiBod Remote App op elke smartphone of tablet en de mogelijkheden spreken voor zich. Breng jou favoriete liefdeslied naar de NEX 3 met de Club Vibe Modus en  geniet met jouw partner de ‘beats’. Heb je geen favoriet, speel dan met jouw afspeellijst zodat jullie nooit met dezelfde ritmes hoeven te spelen.

OhMiBod Remote App

Liever op afstand genieten van elkaar? Koppel de OhMiBod Remote App met internet en jouw partner kan aan de andere kant van de wereld genieten van ‘jouw’ vibraties. Je zult versteld staan wat de NEX 3 in jullie liefdesleven kan brengen. Geen internet na installatie? Geen enkel probleem. Via de Bluetooth functie zijn de meeste functies bruikbaar voor gezamenlijk gebruik.

Accu en compatibiliteit

Is de NEX 3 leeg na een intensieve sessie? Koppel de USB oplaadkabel en het opladen gebeurt automatisch en de NEX 3 is weer in no time weer helemaal klaar voor gebruik!

De OhMiBod Remote App ondersteunt iOS (12.0+), Apple Watch en Android (5.0+). Verkrijgbaar in de Apple App Store en Google Playstore.

 

 

Specificaties:

- Materiaal: lichaamsveilige siliconen - ftalaatvrij

- Kleur: Donkerblauw

- Waterdicht

- Stroombron: USB-oplaadbaar (kabel meegeleverd)

- Meertalige handleiding

- Oplaadtijd: 1,5 uur

- Gebruikstijd: tot 1 uur

- Milieuvriendelijke productie

 

Afmetingen:

- 9,4 cm lengte

- 3,2 cm diameter (op het breedste punt)

 

Inbegrepen accessoires:

- Bluetooth-compatibele vibrerende cockring voor koppels

- USB-oplaadkabel

- Satijnen opbergtasje

- Meertalige handleiding

Specificaties
MerkOhMibod
Artikelcode850006097982
SKU850006097982
EAN850006097982
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.