{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Een natuurlijk en ergonomisch wearable vibrator speciaal voor discreet gebruik. Het natuurlijk ontwerp heeft gelijkenis met de vrouwelijke schede en dat is niet zonder reden. Het ontwerp past zich geheel aan de venusheuvel van de vrouw waardoor, ook onder ondergoed, onze ‘AZORE’ fijn en on-opzichtelijk blijft.

De trillingen en sensatie zorgen voor een heerlijke sensatie. De ‘AZORE’ is dun ontworpen maar wel met oog op design en ergonomie. Door de oppervlakte uit te lijnen zal je direct opmerken of het speeltje goed zit voor gebruik en het is lekker onopvallend wanneer je het speeltje onder jouw kleding draagt. Wil je iets nieuws proberen?

Gebruik de vibrator op alle erogene zones en laat jouw partner de afstandsbediening gebruiken. Beperk het speeltje niet alleen tot vrouwen, ook mannen kunnen met het speeltje spannende dingen doen. Zo is de AZORE ook geschikt voor anaal gebruik met  perineum stimulatie. Met de bijgeleverde afstandsbediening heeft jouw partner binnen een straal van 10 meter de macht om jou te stimuleren.

 

Met 10 verschillende vibratiestanden zal jouw nieuwsgierigheid stevig op de proef worden gesteld!

 

Het speeltje is geheel waterdicht en zowel de massager als de afstandsbediening zijn USB oplaadbaar.

Specificaties
MerkSubliem
ArtikelcodeEZL068
SKU8719325349740
EAN8719325349740
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.