{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

De ‘AURORA’ is een evolutie in het DUO vibrator segment voor zowel solo als koppel gebruik. Het ontwerp maakt het mogelijk om tijdens de seks te genieten van de krachtige vibraties door man en vrouw.

In samenspraak met gebruikers hebben we de mogelijkheden nog verder uitgebreid bij dit ontwerp. Mede door het gebruik van vloeibaar siliconen heeft deze vibrator een langer comfortabelere buighoek waardoor de tweede arm heerlijk de clitoris masseert. Voorzien van 2 bijzonder krachtige motoren zullen jij en jouw partner tijdens de seks  intens genieten van de AURORA.

De dunne arm binenn de vagina zal tijdens de seks ook de penis stimuleren tijdens penetratie.

De draadloze afstandsbediening heeft een bereik van ongeveer 10 meter en voor een spannender effect kun je deze afstandsbediening uit handen geven. Of het nu gaat om het aanpassen van de vibratiestanden, of het aan- en uitzetten van het speeltje, je kan het zo gek niet bedenken. Zowel de vibrator als de afstandsbediening zijn USB oplaadbaar.

 

Door de IPX certificering is de vibrator ook geheel waterdicht waardoor je ook onder de douch of in bad lekker kan genieten!

 

Specificaties
MerkSubliem
ArtikelcodeEZL067
SKU8719325349733
EAN8719325349733
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.