{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Geef alle controle uit handen met dit vibratie ei. Dit spannende eitje wordt vaginaal ingebracht en wordt vervolgens aan- en uitgezet met de controller. Dat kun jij doen... maar ook je partner. Zo kun je solo genieten, of samen met je geliefde.

Vibrerend ei met afstandsbediening

Het vibrerende ei werkt met een losse afstandsbediening. Met deze controller kan het eitje worden ingeschakeld, uitgeschakeld en kan er gewisseld worden tussen de verschillende standen. De controller is draadloos en dus kan het vibratie ei van afstand worden bestuurd. De afstandsbediening heeft een reikwijdte tot tien meter, dus je partner kan zelfs in een andere kamer zitten. Of breng het eitje in als je een spannende date met je lief hebt in een restaurant; zo kan hij je alvast opwarmen tijdens jullie maaltijd.

Siliconen vibratie ei

Het vibratie ei is gemaakt van siliconen. Hierdoor voelt het zijdezacht aan en is het makkelijk in te brengen. Het vibrerende eitje heeft een formaat van 7,5 x 3,3 centimeter en voelt niet alleen heerlijk aan in je vagina, maar is ook heel geschikt om je clitoris en tepels te stimuleren. Je kunt het ei zelfs gebruiken in bad of onder de douche, want hij is waterproof.

Toycleaner en glijmiddel

Je kunt het vibratie ei gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Zo glijdt ‘ie nog makkelijker naar binnen. Let er op dat je geen glijmiddel op basis van siliconen gebruikt: dan kan je eitje beschadigen. Met een toycleaner weet je zeker dat je speeltje grondig wordt gedesinfecteerd voor een volgend gebruik.

 

Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL105
SKU8719324367769
EAN8719324367769
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.