{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie
Seks is veel fijner als alles lekker nat en glad is. Met ons eigen glijmiddel op waterbasis glibber je samen door het bed. Oké, dat is lichtelijk overdreven. Maar het maakt je seksleven wel een stuk comfortabeler!
 

Waarom glijmiddel gebruiken

Glijmiddel kun je gebruiken om allerlei verschillende redenen. Voor vrouwen is het een manier om natter te worden, waardoor alles net wat makkelijker glijdt. Je kunt het glijmiddel in je eentje gebruiken met een toy, of gewoon samen met je partner. Door hormoonschommelingen en allerlei andere redenen werkt je lichaam niet altijd precies zoals jij wilt. Ons glijmiddel op waterbasis doet dat gelukkig wel! Veel mensen vinden seks met glijmiddel zelfs lekkerder dan seks zonder glijmiddel.
 

Ook geschikt voor anaal gebruik

Wil je anaal genieten, dan is het van belang om waterbasis glijmiddel te gebruiken. Dit tast je condooms niet aan en jullie hebben beiden meer plezier van de ervaring. Natuurlijk kun je het Vibies glijmiddel ook gebruiken met anaal toys, zoals kralen of een buttplug. Door de nauwte van de anus is glijmiddel onmisbaar.
 

Glijmiddel op Waterbasis

Glijmiddel op waterbasis kun je overal voor gebruiken: zelfs in combinatie met siliconen seksspeeltjes. Met siliconen glijmiddel kan dat niet: dit kan het materiaal aantasten. Glijmiddel op waterbasis heeft overigens meer voordelen. Het is dun en vloeibaar, maakt geen vlekken in je beddengoed en het heeft geen smaak. Ons glijmiddel is dermatologisch getest, makkelijk afwasbaar en helemaal vrij van siliconen. Het is transparant van kleur.
 

Masseren met Glijmiddel

Breng je geliefde in de stemming met ons glijmiddel op waterbasis. Het glijmiddel is dun en daarom een perfecte massagegel. Omdat het niet vlekt, is het het makkelijkst als hij of zij gewoon lekker op bed gaat liggen. De aanrakingen zullen de ontvangende partij lekker in de stemming brengen en bovendien doet het lichamelijke contact je relatie goed, niet waar? Ons glijmiddel is daarom ook direct een spannend cadeautje om aan je lief te geven. Dan weet hij of zij ook wat er die avond staat te gebeuren.
 

Vibies glijmiddel op waterbasis

Een flesje glijmiddel in je nachtkastje kan nooit kwaad. En met deze fles met een inhoud van 150 milliliter kun je een hele tijd doorglibberen. De handige klikdop kun je zelfs met glibberige handen openmaken. Onder de douche kun je waterbasis glijmiddel overigens beter niet gebruiken. Juist omdat het op basis van water is gemaakt, spoel je het makkelijk weg.
 
Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL114
SKU8714273928481
EAN8714273928481
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.