{{ (((product.price.price - product.price.price_old)/product.price.price_old)*100) | round }}%
{{ product.price.price_old | money }}
{{ product.price.price | money }}
{{ 'In stock' | t }}
{{ 'Out of stock' | t }}
{{ product.stock.delivery.title }}
{{ product.stock.delivery.title }}
Product informatie

Metalen kuisheidskooi

LET OP!, gezien de hygiënische aard van het artikel is het niet mogelijk om het artikel te retourneren nadat deze uit de sealing/verpakking is gehaald.

Op zoek naar wat extra spanning tijdens een rollenspel, BDSM sessie of bij het voorspel? Met deze metalen kuisheidskooi wordt de penis afgesloten voor aanrakingen. Een kuisheidskooi, ook wel peniskooi genoemd, omhult de penis volledig waardoor het onmogelijk is om te masturberen, penetreren en om een erectie te krijgen. De metalen kuisheidskooi zorgt dus voor absolute onthouding.

Door het meegeleverde hangslot met sleutels kan de kooi op slot. Doordat je partner, sub of slaaf zich niet kan toegeven aan zijn seksuele behoeftes, wordt hij gek van opwinding en verlangen. Wanneer jij hem opwindt, zal hij op een gegeven moment gaan smeken om zijn penis te bevrijden uit de cockcage. Ben jij goed bestand tegen zijn smeekbeden of zwicht je uiteindelijk? De metalen kuisheidskooi brengt ieder geval de spanning weer terug in de slaapkamer.

Hoe gebruik je de kuisheidskooi?

De peniskooi bestaat uit twee stukken die in elkaar passen en vastgemaakt kunnen worden met het slotje. Het is heel simpel om de chastity device om te doen. Je maakt de ring achter de balzak vast en vervolgens schuif je de kooi over de penis heen. Deze twee onderdelen komen op één punt samen en daar bevestig je het hangslot. Van tevoren kun je de penis insmeren met glijmiddel of babyolie. De metalen kuisheidskooi is geschikt om langere tijd achter elkaar te dragen.

Je kunt ervoor kiezen om de peniskooi alleen tijdens een rollenspel te gebruiken, maar het is ook mogelijk om de toy bijvoorbeeld naar je werk te dragen. De metalen kuisheidskooi is anatomisch vormgegeven waardoor het instrument de vorm van de penis volgt. De cockcage zit dus comfortabel en gaat niet zo snel irriteren. Het is wel aan te raden om eens per week de cockcage af te doen.

Onderhoud van de metalen cockcage

De metalen kuisheidskooi is sterk en duurzaam. Het materiaal gaat erg lang mee en voelt stevig aan. Je kunt dus in principe jarenlang van deze toy genieten mits je hem goed reinigt. Ook vanwege de bacteriën is het erg belangrijk dat de kooi goed schoongemaakt wordt om ontstekingen te voorkomen.

De metalen kuisheidskooi komt namelijk in aanraking met zweet, urine en voorvocht. Deze lichaamssappen kunnen bij langdurig gebruik van de kooi gaan ruiken en irriteren. Ook kan het materiaal aangetast worden waardoor het metaal verkleurd. Je maakt de metalen kuisheidskooi schoon met een milde zeep en een doekje of met een speciale toycleaner.

Het product wordt in een mooie luxe doos geleverd. Er zijn in totaal 11 verschillende modellen peniskooien. 

Specificaties
MerkEasylove
ArtikelcodeEZL175
SKU8719324367547
EAN8719324367547
0 sterren uit 0 reviews
Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.